22.6.06

Περι ....

Για χαρανταν!.
Μετα απο απουσία πολλών ημερών αποφάσισα να σας γράψω...
Κατα αρχάς να μας ζήσουν...
Την Κυριακή πήγαμε στη συναυλία του Ελιφθιου Νερουλά, έπαξε καταπληκτικα!!!
Έπεξε τη σκοτηνή πλευρά της σελήνης, απόσπασμα από τον τοίχο, το Ευχομαι να ήσουν εδώ κ.α.


Υ.Γ. Χερετήσματα στο βροχερό πλην τήμιο Aberdeen (αν δε κανω λάθος)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου και σένα απο τον πεντηκοστό έβδομο παράλληλο, χτες επέστρεψα. Μετά από διαδρομές που μου φαίνονται ακόμα τεράστιες. Σήγια ινώγκαστ.

Ανώνυμος είπε...

Να περνάς καλά...αυτό έχει σημασία

ciao
;D

Ανώνυμος είπε...

Μαθε λοιπόν κύριέ μου, πως ήρθε ο καιρός που ο κόσμος σου θα καταρρεύσει... Όσα πίστευες κι ευαγγελιζόσουν, όσα ένιωθες και λάτρευες θα διαλυθούν σε σκόνη και αέρα.
Δίοτι η ζωή φίλε μου, όπως κι ο άθρωπος, δεν θα έπρεπε να αρκείται στην καθημερινότητα και στα εφήμερα επί της γης. Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από όλα αυτά που βλέπεις και ζεις, το γνωρίζεις, το αντιλαμβάνεσαι. Το κενό που νιώθεις μέσα σου δε θα καλυφθεί από αυτό που ζεις, αλλά από αυτό που δε ζεις!
Αν θέλεις να συνεχίσω τα σχόλιά μου απλώς σκέψου θετικά για μένα. Άλλως βυθίσου σε ό,τι αγαπάς και άρα σε ό,τι σε φυλακίζει...

antonis_x είπε...

Εσύ ο τελευταίος/ τελευταία...

ή ασφαλιστής είσαι
ή Σαϊεντολόγος

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΑΥΤΟΥ
ΤΟΥ BLOG ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ & ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ (ΟΠΩΣ EΚΑΝΕ Ο ΑΝΟNYMOUS NO.2 - ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΤΡΟΜΑΞΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ) ΣΩΣΤΑ? ΣΩΣΤΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ.
ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ COMMENTS ΟΠΟΤΕ ΓΕΛΑΜΕ...! XAXA-ΧΑΧΑχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλεις να συνεχίσω τα σχόλιά μου απλώς σκέψου θετικά για μένα. Άλλως βυθίσου σε ό,τι αγαπάς και άρα σε ό,τι σε φυλακίζει...

Ego pados skeftomai thetika
eimai sigouros oti autos pou to egrapse DEN tin paleuoua dioti den exei mesto kolaroua.

Ανώνυμος είπε...

Μάθημα μέρος δεύτερο:
Πόσο άδεια νιώθεις την ψυχή σου; Άραγε αισθάνεσαι τίποτα βλέποντας τα θύματα του πολέμου στο Λίβανο, ή μήπως απλώς η υποκρισία σε αναγκάζει να δείχνεις ότι λυπάσαι; Μη γελιέσαι το δεύτερο συμβαίνει. Διότι αν πραγματικά λυπόσουν εσύ και οι όμοιοί σου δε θα καθόσαστε βολεμένοι στα σπιτάκια σας με σταυρωμένα τα χέρια [(φράση απίστευτα ειρωνική a priori) = εκ των προτέρων για όσους θα δουν το Θεό}. Ούτε και βέβαια θα λυπόσουν για πρώτη φορά! Το γνωρίζεις πως πεθαίνουν άνθρωποι κάθε δευτερόλεπτο που περνάει αλλά εσύ το μόνο που κάνεις είναι να δυσανασχετείς. Τί υποκρισία! Δεν είσαι άξιος να λέγεσαι άνθρωπος. Έχεις καταντήσει αναίσθητος, βάρβαρος "πολιτισμένος", φυλακισμένος "ελεύθερος" στο μικρόκοσμό σου... Σκέψου λοιπόν τα άνωθι και συλλογίσου αν αξίζει να αλλάξεις ή να μείνεις ως έχεις... Κρίνω ίνα κριθώ.

ΥΓ: Ούτε ασφαλιστής είμαι, ούτε σαϊεντολόγος. Κι αν δεν είμαι η μύγα που ξυπνάει τα κοιμισμένα άλογα τότε ας είμαι ο τρελός που θα φωνάζει πριν την ολοκληρωτική καταστροφή... της ψυχής σας.

Γεωργίου Πυθαγόρας είπε...

Επιτέλους anonymous εβγαλες τη μασκα που φοράς. Η καλύτερα το ράσο. Δηλαδή πως την εχείς δεί σωτήρας μέσω web, ακου φίλε μου αυτό το site ανήκει στο σατανα και εγώ θέλω να πάω στη κώλαση, για την καλή παρέα.....